perjantai 14. elokuuta 2009

Paketti

Sain kaksi viikkoa sitten ilmoituksen kotiin, että minulle on saapunut paketti ja se on noudettavissa läheisestä Valintatalosta. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, tuttu lähivaltsu toimii matkahuollon toimipisteenä ja matkahuollolla taas on jonkinlainen sopimus TNT:n kanssa. Tämä oli ensimmäinen merkki pitkän hiljaisuuden jälkeen siitä, että visalla maksamani 300€ eivät menneet vähäuskoisia hölmöjä etsiville huijareille, vaikka hetken ehdin jo pelätä pahinta. Kyllä hollantilaisiin voi näköjään luottaa.

Hain paketin lähikaupasta ja ostin samalla maitoa ja banaaneja.
Paketti on metrin mittainen ja näyttää tältä:
Painoa laatikolla on n. 5kg ja sisältö selviää seuraavista otoksista:

tsädäm!sorvattuja messinkitykkejä ja kuparilankaamessinkisiä hmm.. osiapikkuruisia puuplogejavalikoima naruja köysiksiliput, purjekankangasta ja pirusti rimaa (eri puulajeja, ei hajuakaan mitä)laserleikattuja levyjälisää levyjä. melko pientä detailia


lisää rimoja, tankoja ja muutama sorvattu puuosa


muovisia koristeosia.


Tutustuttuani tarkemmin laatikon sisältöön, olen täysin varma, että rakennussarja ei ole ainakaan liian valmiiksi pureskeltu. Pahoittelen karkeita kuvia, syksyn lähestyessä alkaa illat jo pimetä eikä hehkulampun valossa kuvat meinaa onnistua. Ratkaisen valaistusongelman myöhemmin. Kerron myöhemmin myös asioita melko lannistavasta kokoamisohjeesta.

1 kommentti:

  1. Nyt tulee fläsäreitä joksus teininä kyhäämästäni TIE-fighterista... ei oo helppoo!

    VastaaPoista